NYHETER

 

Nyheter fra en utsatt posisjon

******************************************

**********************************************************************************************************************************************************************

NYHETER, DEBATT OG GODE IDÉER

 

*********************************************************************************************************************************************************************''

 

Sammenlignet flyktninger med nazister

 

Publisert 6. desember 2018

Av Steinar Kjelstad

«Aldri igjen sa de etter 1940. Nå, 78 år etter, trenger man ikke engang våpen for å invadere Norge». Slik lyder teksten på et bilde som viser tyske soldater marsjere nedover Karl Johans gate, ved siden av det som skal være flyktninger som går langs en vei og teksten «Invasjonen av Norge 2015-2018».

Bildet ble delt på Facebook av Erik Szkutak, som representerer Frp i Rygge kommunestyre. En helg i november 2018 ble en skjermdump av denne delingen spredt rundt omkring i ulike nettfora.

 

Hilde Sofie Hjelseth var én av dem som reagerte. Lørdag la hun ut et innlegg på Facebook der hun blant annet skrev at hun blir redd når en lokalpolitiker deler slike bilder. Det er forkastelig å sammenligne folk som er i nød med invasjonen i 1940. Ikke bare er det skammelig og historieløst, men politikere skal egentlig gå foran som gode eksempler og være gode forbilder for de unge, sier hun

Innlegget hennes fikk flere sentrale politikere fra Moss og Rygge til å ta til orde.

– Dette er ikke forenlig med Frps politikk, sier Michael Torp, ordførerkandidat og Frps gruppeleder i Rygge.

– Langt over streken, skriver Tage Pettersen (H), stortingsrepresentant og tidligere ordfører i Moss. Et nytt innlegg i rekken av urovekkende, skriver Sissel Rundblad, Høyres gruppeleder i Moss.

Finn-Erik Blakstad (V), varaordfører i Rygge, skriver at både han og ordfører Inger-Lise Skartlien (Ap) tar avstand fra slike ytringer.

 

Politiker er politiker verst. Les mer på Milorg.no

 

 

Politiet angrepet

 

Publisert 5. november 2018

Oddbjørn Sigurdarson

 

I november 2018 kunne en lese at det hadde vært en rekke slagsmål i Oslo en natt til en søndag. Når politiet har ankommet stedet for å roe gemyttene, har polititjenestemenn blitt angrepet.

 

Når vi er ute for å gjøre et samfunnsoppdrag og såpass mange berusede ungdommer snur seg mot politiet, er det definitivt alvorlig, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth.

 

Det hverken politiet og media forteller at dette i hovedsak er innvandrerungdom. Disse opptøyene er et naturlig resultat av at media som Aftenposten, NTB, VG etc. og politiet ikke forteller den hele og fulle sannheten om gjengkriminaliteten i Oslo. Politiet har seg selv å takke for elendigheten.

 

 

Hva galt har vi nordmenn gjort

 

Publisert 3. november 2018

Av Ingvar Amundsen

 

Regjeringen foreslår i oktober 2018 at flyktninger ikke lenger skal bosettes i områder der det allerede bor mange innvandrere.

 

Skremmende, skremmende og bare skremmende! Og dette gjør våre egne politikere som ikke tør spørre det norske folk om de virkelig ønsker å bli byttet ut med mennesker som formerer seg 6 ganger raskere enn hva vi gjør? Ja, dette sviket og forræderiet skal vi bare sitte stille og se på, der vi skal holde kjeft, men være villig til å bla opp og bli skattet ihjel. Ja selv langs landeveiene oppfører disse politikerne seg verre enn de verste landeveisrøverne siden middelalderen. Hvorfor hater de sitt eget folk så mye som de gjør? Hva galt har vi nordmenn gjort for å få disse forræderne til makta?

 

 

Forbundet med fare for eget liv og helse å tilhøre en kulturell/religiøs minoritet

 

Publisert 2. november 2018

Av Erik Høyer

 

Hvordan kan det være galt å påpeke det faktum at 'flerkulturelle samfunn' er overrepresentert når det kommer til indre voldelige konflikter, og også det vi kaller borgerkrig?

Det flerkulturelle Syria er et eksempel fra nåtiden. Dette sekulære landet endte i en blodig borgerkrig der kulturbrødre innen sunni og sjiaislam dreper hverandre, samt utrydder kristne og kurdere innimellom.

 

Sudan ble ødelagt og splittet da sunnimuslimer invaderte landet og innførte flerkultur. De kristne innfødte er enten utryddet eller presset sørover.

Den muslimske provinsen Pakistan rev seg løs fra India etter blodig borgerkrig. De kristne i Pakistan blir stadig vekk utsatt for terror. Det samme er tilfelle i det flerkulturelle Egypt.

I praktisk talt alle muslimske land er det forbundet med fare for eget liv og helse å tilhøre en kulturell/religiøs minoritet.

 

Er det noen som virkelig mener det er galt å påpeke og orientere seg rundt fakta knyttet til realitetene i de muslimske land og herunder hvordan livet utartet seg for disse landenes minoriteter?

Tatt i betraktning den demografiske utvikling, samt at islam ikke endrer seg ut ifra hvilket språk muslimer taler, er det jo av stor interesse å studere disse landene nøye, med henblikk på vår egen fremtid.

 

 

Eneste umiddelbare forsvar er å totalforby sharialov

 

Publisert 1. november 2018

Av Hans Pedersen

 

Å forby Koranen kan virke fristende, men vi gjenoppbygger ikke Europa ved å forby bøker og kneble ytringer vi ikke liker. Vi burde heller filleriste tøvet Koranen inneholder, og le av Muhammeds skrøner fra oldtiden, slik de fleste nordmenn gjør når ingen lytter. Å forby islam er også umulig, for man kan simpelthen ikke bestemme hva folk har i hodet.

Men å forby et fremmed lovverk/regelverk som skaper apartheid, og underminerer våre egne lover? Se, det kan gjennomføres i et demokrati. Det vil skape endring, skape hindringer for fundamentalismen, og gjøre det mye vanskeligere for politisk islam å spre seg. Og et slikt forbud kan strengt tatt ingen motarbeide med et snev av logikk, for hvem vil vel ha apartheid i Europa? Ett sted må vi sette ned foten, og sharialov har ingenting med demokrati å gjøre. Få det vekk. Eller få mer av det. Velg nå.

 

 

FRP legger forholdene til rette for islamsk kultur i Norge

 

Publisert 8. august 2018

Av Håvard Johnsen

 

Med jevne mellomrom kommer debatten om hva som er norsk kultur. De som forsøker å definere det norske blir fort latterliggjort av kulturrelativister.

Det er bare synd at FRP legger forholdene til rette for islamsk kultur i Norge. Det er godt å være muslim i Norge takket være halal partiene FrP og Høyre. De støtter begge den islamske invasjonen av Norge, den invasjonen som forgår med barnevogner og ikke med stridsvogner.

 

Hadde Frp hatt et nanogram av integritet hadde de gått fra dette "samarbeidet" for flere år siden. De har helt klart og tydelig vist at kaviar, champagne og privatsjåfør er viktigere enn egen politikk.

 

 

 

Italia prioriterer italienere foran innvandrere

 

Publisert 30. juli 2018

Av Anders Kvarstad

 

Italias innenriksminister Matteo Salvini har i juli 2018 lansert en ny politikk for Italia: Penger som før gikk til innvandrere, skal nå gå til det italienske folket og fattige italienere.

Det var under et møte i Silvi Marina i østre Italia at landets innenriksminister holdt en tale for 3.000 tilskuere. I talen fremførte han en kursendring som innebærer et brudd med politikken som er rådende i EU i dag, hvor det alltid er penger nok til mer innvandring, mens egen befolkning må leve med kutt og krise.

«Jeg liker ikke det faktum at 5 millioner italienere lever i fattigdom, samtidig som vi må bruke 5 milliarder euro per år på innvandrere», sa han og hevdet at asylsøkere overdriver sine vanskeligheter.

Han fortsatte: «Vi kommer til å skjære ned på disse overføringene og bruke dem på italienere»

Salvini erklærte også at hans regjering skal «igjen gjøre Italia til verdens vakreste land» gjennom lavere skatter, færre innvandrere, og mer sikkerhet. Det er nye tider i Italia, og dette vil nok øke spenningene ytterligere internt i EU.

 

 

Erna Solberg vil ta imot flere innvandrer

 

Publisert 4. juli 2018

Av Bjørn Sigurdarson

 

Brochmann-utvalget advarte om at feilslått integrering og masseinnvandring truer den norske velferdsmodellen. Erna Solberg vil likevel ta imot flere migranter. For svaret på migrantutfordringene er alltid «mer penger» til sosiale tiltak, om det er gratis aktivitetsskole og gratis kjernetid i barnehagen i innvandrertunge bydeler i Oslo, gjengutfordringer og unge multikulturelle som utøver grov vold, ran og seksuell trakassering – eller den stadig voksende barnefattigdommen. Bare man får på plass disse tiltakene, så skal vi se at det går seg til.

 

Krav til foreldre, straffetiltak for de som begår alvorlig kriminalitet og en ærlig diskusjon på at denne utviklingen blir for kostbar, både økonomisk, kulturelt og samfunnsmessig – se, det er det lite av for tiden. Statsrådene og byrådene reiser omkring og besøker alle de gode tiltakene de stadig finner nye midler til. Enn så lenge.

 

Men hvem betaler for dette gildet? Og hvor lenge skal vi vente på de gode resultatene? I mens «fyller vi på» med nye innbyggere. Erna Solberg sa til NRK i går at Norge kan ta imot flere av migrantene som kommer over Middelhavet. Hun kunne ikke tallfeste hvor mange.

 

Kanskje det er på tide å fjerne godfjottene fra nettopp Stortinget.

 

 

Joda, dette går Allahs vei

 

Publisert 21. juni 2018

Av Anders Kjelstad

 

Islamiseringen av Sverige har kommet så langt at Allahs ekstremister aldri vil gi fra seg makten de er gitt. De har blitt oppmuntret i årevis, og nå har de blitt modige. Stadig flere fra den gigantiske ummahen inviteres til Sverige, og nå som Växsjö har gitt etter for bønnerop, se da blir det enda vanskeligere å si nei til kravet om at bønnerop må være lov overalt. Alt skal jo være rettferdig, ikke sant? Å være imot det, er jo å være islamofob, og islamofobe er muslimske ekstremister alltid villig å angripe. De slemme antimuslimene fortjener faktisk ikke bedre. «Er ikke Sverige inkluderende lenger? Er det ikke religionsfrihet her i Vesten? Vil dere ha opprør og bråk? Dette vårt land også!» Joda, dette går Allahs vei, og de som mukker skal få smake krigens hus. Så hva skal Norge gjøre nå?

 

 

17. mai: «Rasisme, hat og illeluktende nasjonalisme»

 

Publisert 1. juni 2018

Odd Olav Bjørn

 

Kulturredaktøren i Bergens Tidende, Frode Bjerkestrand, legger ikke fingrene imellom når han skal omtale vår nasjonaldag. Bjerkestrand, gikk ut i et sterkt angrep på nasjonaldagen og forsøkte å male et bilde av et rasistisk og fremmedhatende Norge. Et Norge der innvandrere nærmest er redde for å gå ut av døren i frykt for å bli angrepet. Bjerkestrand brukte ord og setninger som "illeluktende nasjonalisme" og "Norge i rødt, hvit og smått" og at nordmenns kjærlighet til sitt eget land er "raseri" og "møkkete rasisme".

Å dikte opp rasisme, fremmedhat og høyreekstremisme, er en godt inngrodd tradisjon hos de venstreorienterte skribentene i våre dagsaviser. Ingen har forsøkt mer iherdig å søle ned vår nasjonaldag enn Frode Bjerkestrand i Bergens Tidende.

 

 

Utviklingen i Groruddalen

 

Publisert 21. mai 2018

Oddbjørn Jonstad

 

Utviklingen i deler av Groruddalen er begredelig. Og selv om politiet og en del politikere prøver å forsikre oss om at det går godt - dog med "noen" utfordringer - så innhentes vi av virkeligheten. På Vestli i helgen ble Natteravnene igjen steinet, og denne gangen ble en av dem truffet i hodet. Skal vi ende med et tilfeldig drap før politiet tar nødvendig affære?

Politikerne har sin narsissistiske agenda og politiet prøver å snakke slik politikerne ønsker de skal snakke. Ha dette i tankene vår du går til valgurnen – og når du betaler din skatt med glede.

 

 

Hurra for den 17.mai!

 

Publisert 17. mai 2018

Odd Olav Bjørn

 

Hurra for 17.mai! Vår unike nasjonaldag med barnetog, festbord, bunader, norske flagg, fulle russ, og feiring av Norges frihet og selvstendighet. Og like sikkert som at prisen på uteserveringene eksploderer, så dukker debatten om fremmede lands flagg i barnetoget opp, og NRK satser tungt på sin årlige sending for å feire mangfold, multikultur og globalisme. Men det er jo ikke det vi feirer. Er det vel? Faktisk feirer vi det stikk motsatte.

 

Dette er festdagen for oss som er imot union og overnasjonalitet, ikke for de som ønsker den slags. Det er på tide å bli litt mer bevisst på hva vi feirer denne dagen: Vår selvstendighet, kultur, frihet, og nasjonale suverenitet i en verden som blir stadig mer globalistisk, grå, kulturløs, grenseløs, overtroisk, kaotisk og splittet. 17. mai er dagen for samling blant patrioter.

 

Gratulerer med dagen!

 

 

Hvor lenge tror FRP og nå Skei Grande, at de kan fortsette med denne galskapen?

 

Publisert 10. mai 2018

Hallvar Gjertsen

 

"Arbeiderpartiet blir straffet fordi det har lokket og lurt velgerne i flere ti-år". Det gjør de stort sett alle sammen.

 

For i regjeringen skryter FRP om bare 3000 muslimske innvandrere. Men de 20 tusen "familiegjenforente" holder de kjeft om. Det er et beklagelig faktum, at på de vel fire år FRP har vært i regjering, har det blitt pøst inn i landet flere dysfunksjonelle religion-befalte fiendtlig innstilte muslimer, enn noen gang før, på så kort tid.

 

Resultatet av dette begynner allerede å vise seg med "svenske" tilstander i Groruddalen, der ordensmakten blir kjeppjaget, med hujende, steinkastende muslimske "ungdoms-jihadister" i hælene. Og landets paradegate permanent utskjemt av heslige koranklosser og Muhammed-kloakkrør.

 

 

Hvor lenge tror Høyre, FRP og nå Skei Grande, at de kan fortsette med denne galskapen?

 

 

Hold islam og muslimer unna 17. mai-feiringen

 

Publisert 5. mai 2018

Bjarne Halvorsen

 

Nå står 17. mai for døra, og nok en gang skal vi få se NRK presentere "Norge" ved å intervjue hijabkledde barn. 17. mai er Norges dag, ikke somaliernes eller pakistanernes dag. Å skitne til 17. maifeiringen med flagg fra andre stater er å tråkke på norske verdier. Hvis man er så godt integrert, hvorfor stille med flagg fra f.eks. Afghanistan? Jeg tenker på krigsseilerne som med livet som innsats bidro til å bekjempe et totalitært styresett under 2. verdenskrig. Hva tenker de som er igjen av disse når de ser at vi aksepterer at representanter for nye totalitære styresett "feirer" vår nasjonaldag? Hold islam og muslimer unna 17. maifeiring. Nok er mer enn nok.

 

 

De tror virkelig de har både fasit og sannhet

 

Publisert 2. mai 2018

Rasmus P. Hansen

 

Håper folk ikke er så blinde at de ikke ser hvor de "mørke kreftene" holder til. Det er så ufattelig tragisk å se hvor hjelpeløst uvitende folk er. Det krever en viss selvgodhet og frekkhet for å tørre å gå ut på denne måten og forsvare slik stalinistisk oppførsel som om det var helt normalt, og helt revolusjonær nytenkning.

 

Sakens kjerne ligger vel litt i at mye av disse nyttige idiotene, som står frem helt skrupuløst og forsvarer knebling av ytringsfrihet og sensur som noe helt normalt, er totalt virkelighetsfjerne. I hodene deres stopper de faktisk Hitler fra å få en "talerstol" og deres mangel på prinsipper og historisk kunnskap gjør hele greia mulig. Det er psykopati man ser i disse menneskene når man konfronterer dem med at det de driver med er litt vel på kanten. De tror plutselig at de møter Hitler i egen person. De tror virkelig de har både fasit og sannhet som noen religiøse galninger, totalt håpløse og livsfarlige.

 

 

Problemene skyldes ikke innvandring, men eldre svensker

 

Publisert 29. april 2018

Odd Olav Bjørn

 

Det er ikke masseinnvandring av asylsøkere som overbelaster det svenske helsevesenet, det er eldre svensker. Det sier Sveriges helse- og sosialstatsråd Annika Strandhäll.

 

Det svenske helsevesenet er så overbelastet og sykehuskøene så lange at pasienter bokstavelig talt begynner å råtne, og helsepersonell går på knærne. Men det beror ikke på den eksepsjonelt høye innvandringen til Sverige – det er i hvert fall statsråd Strandhäll (Sosialdemokratene) hellig overbevist om. Egentlig er det den eldre del av den svenske befolkningens sin feil, mener hun.

 

Strandhäll sier antallet personer over 70 år kommer til å øke med 300.000 frem til 2025. Det er det store problemet, ifølge statsråden. Innvandringen har ikke noe med problemene i helsevesenet å gjøre.

 

 

Blir vanskelig å ta politi og rettssystem på alvor heretter

 

Publisert 22. april 2018

Erling Alfsen

 

Høyesterett har forkastet anken fra en 24-åring som er dømt for å ha kalt en annen mann «jævla neger» en lørdagsnatt på torget i Halden.

Galskapen når stadig nye høyder med høyesterett i spissen. Det er faktisk ufattelig at vi er kommet så langt. Blir vanskelig å ta politi og rettssystem på alvor heretter. Skulle tro det var viktigere saker å bruke masse ressurser på, men det er vel enklest når det er bagateller. Så på Åsted Norge i går at det var ca. 25 anmeldelser på en person som har svindlet boligkjøpere, men politiet hadde hittil ikke løftet en finger. Etter det kom på TV, blir det kanskje en reaksjon, men det blir vel helst henlagt.

 

Den offentlige påtalemyndighet ble representert av statsadvokat Frederik G. Ranke. Dommere var Knut H. Kallerud, Arne Ringnes, Bergljot Webster, Espen Bergh og Tone Sverdrup

 

 

Vil returnere flere hundre tusen innvandrere

 

Publiser 19. april 2018

Oddbjørn Jonstad

 

Gustav Kasselstrand, partileder for nystartede Alternativ för Sverige har kraftige ambisjoner om repatriering.

 

Alternativ för Sverige vil føre en hard og kontant returpolitikk og sende så mange innvandrere som mulig tilbake til sine hjemland, forklarte partileder Gustav Kasselstrand mandag.

Ifølge Kasselstrand handler det om «minst hundratusentals» som skal returneres. – Det rör sig om hundratusentals. Minst. Man får ju röra sig bakåt och titta på den extrema invandringspolitik som Sverige haft under Löfven och Reinfeldt. Och så får vi gå igenom alla de uppehållstillstånd och medborgarskap som delats ut. Kasselstrand sa at AfS har «stora ambitioner» når det gjelder repatriering, og lovte mer spesifikke sifre senere.

 

 

Oslo kommune ansetter kun muslimer, men ingen sikher fra India

 

Publisert 13. april 2018

Odd Olav Bjørn

 

Jeg har jobbet som taxi sjåfør i 18 år, men jeg klarer ikke å få jobb hos Oslo kommune og selskapet Sporveien AS. Jeg har lyst til å jobbe med buss, t-bane og trikk, men de ansetter meg ikke. Jeg ser at de kun ansetter muslimer. Det er muslimske bussjåfør, trikksjåfør og t-bane sjåfør. Oslo kommune sier de ønsker å være multikulturell, men ansetter kun muslimer. Jeg har sendt mange søknader, men alltid fått avslag. Når jeg tar en tur i bussen og t-banen ser jeg at kvinner i hijab jobber for sporveien. Det er ikke multikulturelt nå et selskap eid av Oslo kommune kun ansetter muslimer. Jeg er ikke etnisk norsk. Jeg er Sikh fra India og føler meg diskriminert av Oslo kommune og Sporveien AS. Oslo kommune ansetter kun muslimer, men ingen sikher fra India.

 

 

Den skyldfølelsen en viss gruppe av nordmenn åpenbart har i forhold til de fargede.

 

Publisert 8. april 2108

Nils Bjørnstad

 

Et innlegg i media (MSM) i april 2018 har på en særdeles tydelig måte satte ord på den skyldfølelsen en viss gruppe av nordmenn åpenbart har i forhold til de andre, nemlig de fargede.

 

En lærer og masterstudent er redd for at hun, til tross for all sin velvilje for hijab og hijabbrukere, ved å omtale muslimer som en sårbar gruppe kan ha kommet til å krenke dem, og hun problematiserer hvorvidt hun som hvit kvinne i det hele tatt har rett til å kommentere hijabbruk.

 

En norsk lærer oppfatter seg altså som en representant for kolonialisme og postkoloniale maktforhold. Dette er absurd. Vanlige mennesker i Vesten i dag kan umulig gjøres ansvarlige for kolonialismen som var noe overklassen holdt på med, og som uansett opphørte for 60–70 år siden – og for Danmark-Norges vedkommende omkring 1800 da den transatlantiske slavehandelen ble forbudt. Og er det noe norsk skole med sin bekjennelse til toleranse, menneskerettigheter og multikulturalisme ikke kan beskyldes for, er det å representere postkoloniale holdninger.

 

 

Islam er vår historie, islam er en del av vår nåtid og islam kommer til å være en del av vår fremtid

 

Publisert 6. april 2018

Oddbjørn Jonstad

 

Det finnes ingen tvil lenger om hvordan Den Europeiske Unionen ser på Europas fremtid. EU-toppen Frans Timmermans forklarte på et møte med ti imamer at "islam er vår historie, islam er en del av vår nåtid og islam kommer til å være en del av vår fremtid". I en tid der alt flere er bekymret over den økende islamiseringen av samfunnet, så slår EU knyttneven i bordet for at religionen skal få ytterligere fotfeste.

 

Nylig ledet EU-kommisjonens vise-president, og millionæren, Frans Timmermans, et møte med ti ledende imamer fra seks EU-land. (Tyskland, Frankrike, Nederland, Italia, Belgia og Bulgaria). I forbindelse med møtet kom Timmermans med følgende uttalelse på en pressekonferanse: «Hvordan vi hjelper våre innbyggere, uansett bakgrunn, å omfavne det mangfoldet som er virkeligheten i de europeiske nasjonene, kommer til å avgjøre hvordan vår felles framtid blir», sa vise-presidenten som er kjent for sin unnfallenhet overfor islam.

 

 

14-åringer slo politifolk i Oslo

 

Publisert 2. april 2018

Odd Olav Bjørn

 

En ungdomsgjeng slo politiet, som forsøkte å forhindre en slåsskamp.

Flere politifolk ble slått av en gjeng med ungdommer da de ville hindre et slagsmål i Oslo sentrum natt til mandag 2. april 2018. Politiet fikk melding like før klokka 01 om at det sto ungdommer utenfor kjøpesenteret Byporten i Oslo sentrum, og at det virket som det brygget opp til slagsmål internt i gjengen, opplyser operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo-politiet. – Da vi kom dit med flere patruljer, var det flere som satte seg opp mot politiet og slo flere av våre mannskaper. – Men på grunn av deres lave alder ble de kjørt hjem til sine foreldre/foresatte for en bekymringssamtale, sammen med barnevernsvakten. Vi varsler også lokalt barnevern, for videre oppfølging.

 

Det ser ikke ut til at NTB ved Bård Idås, TV 2 ved Kjersti Johannessen eller operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo-politiet, ønsker å fortelle leserne at dette er innvandrere. De opptrer dermed som kollaboratører for innvandringen, jfr. Milorg.no og Repatriering.no

 

 

Det lønner seg ikke økonomisk, det de gjorde som åpnet portene

 

Publisert 31. mars 2018

Oddbjørn Jonstad

 

En markant endring av den demografiske grunnstrukturen i det norske samfunnet inntraff da befolkningsandelen med ikke-norsk bakgrunn gikk fra å være minimal til å bli anselig, i skrivende stund en femtedel ifølge Statistisk sentralbyrå, hvorav nesten en halv million er ikke-vestlige. Har dette styrket eller svekket Norge? Er samfunnslegemet blitt skadet eller sunnere av den brå endringen, eller er den kanskje uten merkbar effekt?

 

Forandringen representerer etter min mening så avgjort en forverring, en svekkelse av oss som nasjon, og dét på en måte som ikke lett kan korrigeres. Leser man mellom linjene, ser man samme konklusjon antydet også i de ansvarlige myndigheters omtale av fenomenet. Det lønner seg ikke økonomisk, det de gjorde som åpnet portene, tvert imot medfører endringene en massiv utfordring som truer selve velferdssamfunnet.

 

Svært mange av dem som er kommet inn, er nemlig uten evne til å forsørge seg selv og sine store familier i en moderne økonomi som den norske. De har hverken utdannelsen, kulturforståelsen eller viljen til å gjøre gangs arbeide og karre seg oppover fra et beskjedent utgangspunkt til en velstand som ville gjøre dem til netto økonomiske bidragsytere. Isteden har vi invitert inn titusener, faktisk hundretusener med familiesammenføring, av individer som vil måtte holdes under armene av det offentlige dersom grav sosial armod skal unngås. I denne prognosen ligger intet løfte eller ens en rimelig formodning om fremtidig forbedring, og heller ikke om at noen reell integrasjon av det fremmede i det norske kan være i kjømda.

 

 

Innvandrergjeng antastet jenter i køen ved utested

 

Publisert 29. mars 2018

Inga Trones

 

Media har fått inn tips om at en 18 år gammel jente, sammen med noen kvinnelige familiemedlemmer, skal ha blitt antastet og trakassert av en gjeng innvandrermenn som samlet seg rundt jentene i køen til et utested i Stavanger. Hendelsen inntraff sent lørdag kveld, 24.03, rundt midnatt, ifølge en som kjenner fornærmede.

Jenta skal ha vært ute for aller første gang, i anledning sin 18-årsdag. Hun og andre kvinner i hennes familie stod i kø til utestedet Beverly Hills Fun Pub da en gruppe menn av utenlandsk bakgrunn skal ha omringet dem.

Kvinnen som har bursdag ser plutselig ikke de andre kvinnene lenger, hun er omringet av innvandrermennene, som fører hendene sine ned i buksene hennes og tar henne utenpå skrittet og på rumpa.

Etterhvert som gruppen nærmer seg inngangen stoppet mennene, og den gråtkvalte jenta klarte å komme seg unna.

 

 

Svenske myndigheter bestiller skuddsikre glass for å beskytte seg mot «terror»

 

Publisert 27. mars 2018

Odd Olav Bjørn

 

Svenske myndigheter har i mars 2018 bestilt terrorsikre vinduer og dører av et bygg for 18 millioner kroner. Det er enn så lenge svært hemmelig hvilken myndighet eller hvor i Sverige det skal installeres.

 

Under mye hemmelighetskremmeri har en svenske myndigheter et sted i Sverige bestilt skuddsikre og eksplosjonssikre vinduer og dører for 18 millioner kroner. Kjøperen er "svært hemmelig" skriver en nettside. Ifølge en pressemelding skal produktene beskytte mot "terrorangrep".

 

Det er glassprodusenten Hammerglass beliggende i det svenske tettstedet Förslöv som har fått sin største bestilling noensinne.

 

 

Vil bytte ut «Ja, vi elsker»

 

Publisert 25. mars 2018

Odd Olav Bjørn

 

SV-topp Oddny Miljeteig mener «Ja, vi elsker» er utdatert og at det er på høy tid med ny nasjonalsang med moderne innhold.

SVs gruppeleder i Bergen, Oddny Miljeteig, mener Norges nasjonalsang «Ja, vi elsker» er utdatert og kjønnsdiskriminerende. I et intervju sier hun at det er på tide å få en ny sang. – Slik jeg forstår det avløste sangen «Sønner av Norge». I så måte var det jo et steg fremover. Kvinnene er jo likevel fraværende i «Ja vi elsker». Det er de store mennene sangen handler om, sier Miljeteig.

 

Hun er allerede medlem av Norsk Dusteforbund, norskdusteforbund.no

 

 

Norge har nå 916.625 personer med innvandrerbakgrunn

 

Publisert 22. mars 2018

Oddbjørn Jonstad

 

Ved årsskiftet 2017/2018 var det 916.625 personer med innvandrerbakgrunn i Norge. Dette er 17,3 prosent av befolkningen, og en økning på vel 32.000 siden i fjor. Det tilsvarer nesten hele befolkningsveksten i fjor, som var 37.300. Folketallet i Norge 1. januar var 5.295.619.

 

Innvandrere utgjør nå 14,1 prosent av befolkningen, og barna deres, norskfødte med innvandrerforeldre, utgjorde 3,2 prosent.

 

Blant de vel 916.000 personene i Norge med innvandrerbakgrunn har 47 prosent (431.200) bakgrunn fra land i Asia og Afrika. Denne gruppen utgjorde 407.500 personer til samme tid i fjor. Syrere er nå den femte største innvandrergruppen i Norge. Til sammen er det registrert 27.400 innvandrere fra Syria, en økning på rundt 7.000 personer siden i fjor.

 

Oslo hadde 168.700 innvandrere og 54.100 norskfødte med innvandrerforeldre ved inngangen til 2018. Til sammen utgjør disse 33,1 prosent av hovedstadens folketall.

 

 

Hundrevis av unge jenter voldtatt og misbrukt gjennom 40 år

 

Publisert 15. mars 2018

Odd Olav Bjørn

 

Opp til om lag 1000 barn og unge i byen Telford i Storbritannia kan være skadelidende i det som er landets verste overgrepsskandale. Gjengene har forgrepet seg på jenter helt nede i 11-årsalderen.

Voldtektshelvetet i Telford skal ha pågått i hele 40 år. Jenter på 11 år og eldre har blitt lokket vekk fra sine familier, de er blitt dopet, slått og voldtatt i en epidemi som fortsatt pågår, ifølge ofrene.

 

Det er også kommet for en dag at ansatte i byens administrasjon anså de mishandlede barna som prostituerte og ikke som offer og at myndighetene har unnlatt å notere seg detaljer på gjerningsmennene av frykt for å bli stemplet som rasistiske. Gjengene som misbruker jenter over hele landet blir i britisk presse omtalt som asiater, men det er allment kjent at det fremst dreier seg om pakistanere.

 

 

To skadet i knivstikking i Bergen

 

Publisert 13. mars 2018

Oddbjørn Jonstad

 

To personer er skadet i en knivstikking i Bergen sentrum, melder politiet i desember 2017. Skadeomfanget er ikke kjent. Politiet har kontroll på den antatte gjerningsmannen, men gir som vanlig ingen informasjon om etnisitet eller bakgrunn.

 

 

Livvaktavsnittet i PST er en veldig dyr seksjon

 

Publisert 9. mars 2018

Oddbjørn Jonstad

 

Livvaktavsnittet i PST ledes av Harald Thorp og holder til bak høye gjerder i et anonymt kontorbygg i Nydalen i Oslo. Det er her trusselsituasjonen mot politikere vurderes og avgjørelsen om hvilke sikkerhetstiltak som skal iverksettes tas. Tjenesten er krevende, både i form av kostnader til utstyr og reiser og menneskelige ressurser.

 

- Det er klart at jeg driver en veldig dyr seksjon hvor vi har store budsjetter, og skattebetalerne må bruke mye av sine skattepenger for å drive livvakttjenesten. Det følger dessverre en stor prislapp med på det vi gjør. Vi har dyrt utstyr. Vi reiser mye. Vi har mye overtidsbruk som koster mye penger. Sikkerhetsforanstaltninger er generelt veldig dyrt, sier Harald Thorp.

 

Dette er unødvendige utgifter politikerne påfører skattebetalerne fordi de ikke har nødvendig realitetssans når det gjelder innvandring.

 

 

Korrupsjon i Politiets Utlendingsenhet

 

Publisert 7. mars 2018

Oddbjørn Jonstad

 

Tilliten innad i Politiets Utlendingsenhet er skakkjørt. Det skyldes utro tjenere med utenlandsk opprinnelse som beskytter "sine egne" og snoker i etterretningsinformasjon.

 

En politimann ansatt i Politiets Utlendingsenhet (PU) ble i februar 2018 dømt til betinget fengsel i 15 dager for å ha snoket på «svært personlige opplysninger om flere navngitte personer i politiets registre». Totalt foretok han 69 søk i registre som var utenfor hans tjenestebehov. Dette anses som brudd på taushetsplikten. Det VG ikke forteller, er at den dømte har utenlandsk bakgrunn. Flere utro tjenere på innsiden av eksempelvis PU, har vært suspendert. Alle skal ha utenlandsk bakgrunn.

 

Samtidig skal mønsteret i politi-Norge generelt, og i Oslo spesielt, være at personer med utenlandsk bakgrunn ikke rapporterer inn «sine egne» i samme system. En kurder fra Irak vil altså legge inn informasjon om for eksempel en somalier eller pakistaner, men ikke om en kurder fra Irak.

Internt i politiet har det lenge vært mistanke om at lojaliteten til egne familier og miljø står fremst. Dette er alvorlig, og det fordrer resolutt handling.

 

 

Strid om afghansk familie satt i kirkeasyl eller ikke

 

Publisert 5. mars 2018

Odd Olav Bjørn

Biskop i Bjørgvin Halvor Nordhaug er svært opprørt over at politiet har hentet en afghansk familie ut av kirkeasyl. – De var ikke i kirkeasyl, sier politiet.

 

– Det er mye jeg reagerer på. For det første er det svært kritikkverdig at politiet ikke respekterer kirkeasylet. Det er et brudd på den praksisen som har vært, og på retningslinjene fra Justisdepartementet, sier Nordhaug.

 

Politiets utlendingsenhet (PU) hevder på sin side at bygget til den frikirkelige menigheten Nytt Liv på Fitjar i Hordaland, der trebarnsfamilien hadde søkt tilflukt, ikke lenger er et kirkerom.

 

Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) ble varslet i forkant av aksjonen, opplyser Justisdepartementet.

 

 

Da er det ikke mye igjen

 

Publisert 3. mars 2018

Geir Eriksen

 

FRP har i klare ordelag tatt avstand fra DF i Danmark og SD i Sverige.

I tillegg tar FRP avstand fra Brexit, Trump, Wilders, Marine le Pen - og FRP er selvfølgelig motstander av å flytte ambassaden til Jerusalem.

 

Da var det ikke mye igjen - kun pils i parken. Men den forsvinner fort under sharia

 

 

Hva om vanlige mennesker en dag får nok av innvandringen?

 

Publisert 1. mars 2018

Niels Bøhn

 

Hva om vanlige mennesker en dag får nok av innvandringen? Har godhetsprofetene tenkt seg den tanken? Hva om det dukker opp et høyreradikalt parti som lover å stenge grensen og kanskje til og med å kaste ut store innvandrergrupper? Vil ikke ganske mange kunne finne på å stemme på et slikt parti? Kanskje ikke i dag. Men hva om 10–15 år da 20–30 prosent av befolkningen kan komme fra land som Afghanistan, Syria og Somalia om dagens utvikling får fortsette?

 

 

 

 

 

**********************************************************************************************************************************************************************

Bilder det er verdt å ta en titt på

Copyright © All Rights Reserved